2012. október 17., szerda

Herbalife


Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja: dsa.hu


A szövetségi tagság a fogyasztónak és a közvetlen értékesítőknek egyaránt fokozott biztonságot jelent. Hiszen a tagcégek – a jogszabályi előírásokon túlmenően is – a szövetség Etikai Kódexének szellemében járnak el. Ha pedig a fogyasztónak olyan problémája adódna, amelyet nem tud közvetlenül a termékforgalmazóval vagy az általa képviselt céggel rendezni, akkor a szövetség Etikai Bizottságához fordulhat, ahol készséggel segítenek neki.


A Herbalife táplálkozásáról
A Herbalife Nutrition egy globális táplálkozási cég, amelynek célja az, hogy egészségesebbé és boldogabbá tegye a világot. A társaság 1980 óta foglalkozik táplálkozási küldetéssel - az emberek életének megváltoztatásával nagyszerű táplálkozási termékekkel és programokkal -. A Herbalife Nutrition kiváló minőségű, tudományos alapú termékeket kínál, egy-egy coachingot a Herbalife Nutrition független disztribútorával és egy támogató közösség, amely ösztönzi az ügyfeleket az egészségesebb és aktívabb életmód elfogadására.
A Herbalife Nutrition célzott táplálkozási, testsúlykezelési, energia-, fitnesz- és testápolási termékei több mint 90 ország független forgalmazóin keresztül kaphatók.
A Herbalife Nutrition támogatja a Herbalife Nutrition Foundation-t, egy nonprofit szervezetet, amely a helyes táplálkozás biztosításával foglalkozó közösségi szervezeteket segíti. A Herbalife Nutrition büszke arra is, hogy több mint 190 világszínvonalú sportolót, csapatot és rendezvényt szponzorál az egész világon.

A Herbalife Nutrition világszerte több mint 8300 alkalmazottal rendelkezik.

Sales Method: Person To Person
Compensation Structure: Multi-Level
Products: Cosmetics; Food and Beverage; Personal Care; Wellness
Markets: 94
Primary Market: United States
Salespeople: 625,000
Employees: 8,300
Headquarters: Los Angeles, California
Executive: Rich Goudis
Year Founded: 1980
Stock Symbol:  HLF—NYSE
Website: www.herbalife.com
Stock Symbol:  HLF—NYSE
Website: www.herbalife.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *