2012. október 17., szerda

Amway


Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja: dsa.hu


A szövetségi tagság a fogyasztónak és a közvetlen értékesítőknek egyaránt fokozott biztonságot jelent. Hiszen a tagcégek – a jogszabályi előírásokon túlmenően is – a szövetség Etikai Kódexének szellemében járnak el. Ha pedig a fogyasztónak olyan problémája adódna, amelyet nem tud közvetlenül a termékforgalmazóval vagy az általa képviselt céggel rendezni, akkor a szövetség Etikai Bizottságához fordulhat, ahol készséggel segítenek neki.

Az Amway-ről
Az Amway egy 8,8 milliárd dolláros közvetlen értékesítési üzlet, melynek székhelye Ada, Michigan, USA. Az Amway legkelendőbb márkái a Nutrilite ™ vitamin-, ásvány- és étrend-kiegészítők, Artistry ™ bőrápoló és színes kozmetikumok, eSpring ™ vízkezelő rendszerek és XS ™ energiaitalok - mindegyiket kizárólag az Amway üzleti tulajdonosai árusítják.
Country: USA
Sales Method: Person To Person
Compensation Structure: Multi-Level
Products: Appliances; Cosmetics; Food and Beverage; Home care; Home decor; Kitchenware; Personal Care; Wellness
Markets: 100
Primary Market: United States, Mexico; China; India; Japan; Korea; Malaysia; Taiwan; Thailand
Salespeople: 3 million
Employees: 17,000
Headquarters: Ada, Michigan
Executives: Steve Van Andel and Doug DeVos
Year Founded: 1959
Website: www.amway.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *