2021. november 8., hétfő

PM-International/FitLine

Az MLM/hálózati marketing céget, a PM-International AG-t (Group) 1994 - ben alapította Rolf Sorg , székhelye a luxemburgi Schengenben található . A cég nemzetközi központja itt található, és ma már az összes kontinensen képviselteti magát. A PM-International étrend-kiegészítőket , arc- és testápoló termékeket, öregedésgátló termékeket és fogyókúrás termékeket forgalmaz.

Cég: PM-International AG I Schengen I Luxembourg

Székhely:  Luxemburg

Alapítás éve:  1994

Alapító: nevek

Vezérigazgató / ügyvezető igazgató: Rolf Sorg 

Piacok:  50+

Értékesítési forma: MLM / Network Marketing 

 

Az összes termékcsoport áttekintése:

  • – Öregedésgátló termékek
  • - Méregtelenítés
  • - Energiaitalok
  • - arcápoló termékek
  • – Egészségügyi és wellness termékek
  • - súly csökkentés
  • - hajápolás 
  • - hajnövekedés
  • - testápolási termékek
  • - táplálék-kiegészítők 
  • - Vegyes

Egy stabil vállalat, melyet világszerte a legjobbak közé sorolnak.







Jelentős és növekvő bevételünk alapján 2011 óta a PM-International világszerte a Top 100 Közvetlen Értékesítő vállalat egyike, és jelenleg a 9. helyen áll 2022-ben.

Forrás:  DSN Global 100                       

Egy stabil vállalat, melyet világszerte a legjobbak közé sorolnak.







Az egészség, a fitnesz és a szépség alapja
A FitLine teljes termékválasztékot kínál az egészség, a fitnesz és a szépség területén. Termékeink a gondosan kiválasztott bioaktív mikrotápanyagokat, a több éves kutatási tapasztalatot és a legmodernebb technológiákat ötvözik, a Te jó közérzetedet szem előtt tartva.

Legjobb Eredmények, Legmagasabb Minőség, Maximális Biztonság


A FitLine termékek egyedi formulája a legmagasabb színvonalú és legújabb technológiákból áll, hogy a lehető legjobb termékélményt nyújtsuk fogyasztóinknak. FitLine termékek a legjobb eredményeket, a legmagasabb minőséget és a maximális biztonságot nyújtják.

Prémium termékek az átláthatóságot és a minőséget jelenti. Ezért termékeink a „Made in Germany”, és a gyógyszeripar szabványa, a GMP szerint készülnek. Termékminőségünket a TÜV SÜD ELAB rendszeresen és függetlenül teszteli.

A tudományos tanácsadó testület különböző háttérrel rendelkező szakképzett szakértőket foglal magában. Minden szakértő hozzájárul a termék minőségéhez. Az alkotástól kezdve, egészen a gyártási folyamatokig.

A szakértelmükkel, a PM- International biztosítja, hogy a termékek mindig teljesítsék a legmagasabb minőségi követelményeket.

Tápanyag Szállítási koncepció (NTC®)



A Tápanyag Szállítási Koncepció (NTC®) a tápanyagokat akkor és oda szállítja amikor és ahol szükség van rájuk – sejtszinten, belülről és kívülről.

A legjobb sportolók bíznak benne

A FitLine termékek több mint 20 éve szilárdan megalapozzák a csúcsteljesítményt a sportban.
Sok élsportoló bízik a FitLine étrendkiegészítőkben, és a FitLine számos sportszövetség és nemzeti csapat hivatalos szállítója.

Rivaldo Vitor Borba Ferreira - Brazil labdarúgó világbajnok


A FitLine termékeiben a világ legjobb sportolói bíznak, méghozzá azért, mert azok szerepelnek a Kölni Lista®-ban, amely olyan termékeket tesz közzé, amelyeket doppinganyagok szempontjából teszteltek.

Az összes FitLine táplálékkiegészítő termék rajta van a Kölni Listán®

Az összes FitLine étrend-kiegészítő termék szerepel a Kölni Listán®. Ez a lista egy sportkezdeményezés, amely minimális doppingveszéllyel rendelkező termékeket tesz közzé, amelyeket az egyik, étrend-kiegészítő elemzésben világvezető laboratóriuma doppinganyagokra tesztelt. A Kölni Lista® független szolgáltatási platformot biztosít a sportolóknak és a vállalatoknak, amelyen átláthatóan közzéteszik az információkat annak érdekében, hogy mindkét fél biztonságát növeljék.
További információ a www.koelnerliste.com címen érhető el.


A Kölni Lista® fontosságát sok élvonalbeli sportoló értékeli, akik a FitLine-t használják és különösen kiemelik azokat a sportegyesületeket, akik meg vannak győződve a FitLine termékek jótékony hatásáról. Tesztelt és hatékony étrend-kiegészítők a kiemelkedő teljesítmény érdekében - a FitLine segítségével!

A FitLine teljes termékválasztékot kínál az egészség, a fitnesz és a szépség területén.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *