2020. augusztus 3., hétfő

MyDailyChoice


A MyDailyChoice-t 2014-ben alapították, 2017-ben egyesítették a HempWorx-szal, és jelenleg a központja Las Vegas, NV-ben található.

A vezetés ami annyira egyedivé teszi a MyDailyChoice céget. Josh és Jenna Zwagil alapítók pályája partnerként kezdődött, ahol megtanulták milyen hálózatot és üzletet építeni. Ez a tapasztalat tette lehetővé számukra, hogy létrehozzanak egy ilyen egyedi lehetőséget.

18 évesen az üzleti iskola elhagyása után, Josh válaszolt egy hirdetésre, ami független pénzkereseti lehetőségről szólt. Eladta a dobfelszerelését, mert 600 dollárra volt szüksége az elinduláshoz és a vállalkozói ösztöneinek köszönhetően úgy érezte egy gyorsan megtérül neki. Az erős vezetésnek és útmutatásnak köszönhetően Josh gyorsan érte el az üzleti szinteket és vált az első számú keresővé a cégnél és a csapata már több mint 60 ezer főt számlált világszinten, forgalma pedig elérte a 100 millió dollárt 6 éven belül.


ForgalomRanglista helyezés
$170 millióN.A.

Ország: USA

Értékesítési forma: Személytől személyig

Kompenzációs rendszer: Hibrid Bináris

Termékek: CBD készítmények

Megnyitott országok: 32

Regisztrált tagok száma: 60000

Alkalmazottak száma: 70

Székhely: Las Vegas, Nevada

Alapítók: JOSH ZWAGIL és JENNA ZWAGIL

Alapítás éve: 2014

Weboldal: https://www.mydailychoice.com/

regisztráció: https://www.winwithmdc.com/cp60/kildiko67

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *