2021. január 3., vasárnap

FARMASI

 



Úgy gondolom, az egészséges életmód, egyre több ember számára, központi kérdés. Nyilván, nem egyszerű váltani, egyik napról a másikra, de szépen apránként minden életterületen meg kell valósítani. Ezek a termékek is ezt a célt szolgálják. Szeretném, ha a termékeket minél több  ember megismerné, és meg szeretné, és kizárnák életükből a méreganyagokat. Az egészséges mivoltán túl, a termékek kiemelten hatékonyak, és küllemben is igényesek. A webáruház egyszerűvé, és kényelmessé teszi a rendelést, a kedvező ár, az akciók, és ajándékok pedig, kifejezetten örömtelivé teszik, a vásárlást. Remélem, egyre többen kapnak kedvet, nem csupán a termékek használatára, hanem a  másokkal való megismertetéséhez is. Ezt, a cég, egy kitűnő kompenzációs tervvel támogatja. Kezdetnek, érdemes megcsinálni, az ingyenes regisztrációt, mely máris biztosítja, hogy a katalógus árhoz képest, 23%-kal kedvezőbben vásárolhatunk, és plusz ajándékokat is kapunk. Várok minden kérdést, visszajelzést, a avebisz@gmail.com  e-mailben , azonnali regisztráció pedig, a lentebb írt linken lehetséges. Remélem, mielőbb a tagjaink között köszönthetlek!


Cégismertető magyarul:

 1950-ben Dr. C. Tuna, családjával közösen, kozmetikai céget alapított, amely jó minőségű és „egészséges“ termékeket hozott el az embereknek, valamint stabil jövőt biztosított. A FARMASI gyár Omerli-ben, Isztambulban épült meg, dombokkal és erdőkkel körülvéve, több mint 2000 féle terméket gyártanak.


A FARMASI 130 országba exportálja termékeit, 400 millió fogyasztóval és több mint 50000 értékesítési hellyel rendelkezik.


2010-től a FARMASI megváltoztatta értékesítési rendszerét és saját Multi-Level Marketing-et hozott létre, amely a Törökországban szerzett értékesítési tapasztalatokból merített. Ez a lépés dinamikusan beindította a FARMASI termékek eladását. Jelenleg a FARMASI termékeit már 25 országban értékesítik MLM hálózaton keresztül, és az eladás mennyisége, valamint az országok száma gyors tempóban növekszik.


Dr. Cevdet Tuna Aranyszabályok:

- A termékek nem tartalmaznak parabéneket, triclosant és nehézfémeket.

- Nem tartalmaznak foszfátokat, formaldehidet és ftalátokat.

- Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

- Minden termék fejlesztése a FARMASI laboratóriumaiban történik.

- A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

- Az összes gyártási folyamat megfelel a GMP (Good Manufacturing Practice) szabályainak .

- A termékekhez nem használnak védett és veszélyeztetett növényeket.

- A termékek nem tartalmaznak genetikailag módosított (GMO) összetevőket.

- Egyetlen terméket sem teszteltek állatokon.

- A ROLL-ON termékek nem tartalmaznak alumíniumot.

- A SkinTrends termékek az ECOCERT vállalat természetes ökológiai összetevőit tartalmazza.


Cégismertető angolul:

Dr. Cevdet Tuna in 1950, he established Farmasi, a pharmaceutical and cosmetics company. Farmasi is a company producing cosmetic products in its own facilities. There are more than 2000 cosmetic products. It is an integrated facility. Five separate factories are in the same facility. More than 2000 cosmetic products are available. Turkey aims to be the largest direct selling companies. It aims to touch the lives of people with healthy and quality products. At the same time, he is a farm counselor and aims to reach his dreams by earning. 


Cevdet Tuna has transferred all his knowledge about health to his company and has managed to produce healthy products. Farmasi is a company with Turkish capital and has succeeded in introducing healthy and halal cosmetic concepts into our lives. Farmasi is one of the few companies that carry out all of its products in its own structure. All facilities are equipped with highly advanced technology that protects the nature.  


Dr. C. Tuna Golden rules 

Our products:

Are free of paraben, triclosán, heavy metals, phosphate, formaldehyde and phthalates

Are dermatologically tested

Are developed in our Farmasi laboratories

Are 100% Cruelty Free

Do not use any kind of animal products

Do not use any endangered plant products

Do not use genetically modified organisms or GMO

Comply with the Good Manufacturing Practices standards in all production processes

weboldal: https://farmasi.com

regisztráció: https://bit.ly/2UyT9QN

személyes weboldal: https://trend74.webnode.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *